تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

نامزدهای جدید احرازصلاحیت‌‌شده چه‌کسانی هستند؟

شورای نگهبان شب گذشته تأیید صلاحیت ۱۰۱۴ نامزد انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی را که نسبت به عدم احراز یا رد صلاحیت خود معترض بودند، به وزارت کشور اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۲۱ - ۰۲ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 January 22
کد خبر: ۲۲۴۵۷۸

به گزارش راهبرد معاصر، شورای نگهبان شب گذشته تأیید صلاحیت 1014 نامزد انتخابات آتی مجلس شورای اسلامی را که نسبت به عدم احراز یا رد صلاحیت خود معترض بودند، به وزارت کشور اعلام کرد.

 

بر همین اساس، ستاد انتخابات کشور به این 1014 نامزد انتخابات پیامک احراز صلاحیت ارسال کرده است و این اسامی از طریق وزارت کشور به استانداری‌ها و فرمانداری‌ها نیز اعلام شده است.

 

بنا بر گزارش تسنیم، اکثر نامزدهایی که در این مرحله احراز صلاحیت شده‌اند کسانی هستند که عمدتاً دارای مشکلاتی اعم از نقص مدرک تحصیلی، تأخیر در استعفا یا عدم ارائه مدارک کافی بودند و یا بنا به عدم شناخت، صلاحیت آنها احراز نشده بود که با ارائه توضیحات و مدارک جدید، صلاحیتشان برای شورای نگهبان احراز شده است.

 

با اعلام این خبر، برخی نمایندگان ادوار مجلس که صلاحیت آنها قبلاً توسط هیئت‌های اجرایی رد شده بود، مدعی شده بودند که صلاحیت آنها نیز احراز شده است اما پیگیری‌های خبرنگار تسنیم نشان می‌دهد که در این مرحله و تاکنون اعتراض آنها (نمایندگان ادوار) بررسی نهایی نشده است و شورای نگهبان فعلاً نظری درباره اعتراض آنها اعلام نکرده است.

 

هیچ‌کدام از 1014 نامزدی که شب گذشته تأیید صلاحیت‌شان به وزارت کشور ارسال شده است، سابقه نمایندگی مجلس ندارند، همچنین 26 نماینده فعلی مجلس که صلاحیت‌شان رد شده است نیز تا شب گذشته (یک‌شنبه اول بهمن ماه) بین احراز صلاحیت‌شدگان نیستند،


این در حالی‌است که بررسی اعتراض این نامزدها همچنان در شورای نگهبان ادامه دارد و احتمال می‌رود در روزهای آتی با بررسی پرونده این افراد، بر تعداد نامزدهایی که صلاحیت‌شان احراز می‌شود، افزوده شود.

 

شورای نگهبان در این مرحله، تا 19 بهمن برای بررسی اعتراضات فرصت دارد./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار